Hvordan gjøre om en bil interiør

Interiøret i en bil er ofte de mest oversett område når det gjelder å tilpasse eller gjøre om en bil. Du ser interiøret i bilen mer enn du ser på utsiden siden du kjører bilen nesten hver dag. Hvis bilens interiør er kjedelig eller ubehagelig å sykle i, lære å gjøre om en bil innvendig, slik at du kan ri i stil og ikke blir lei av å se det samme hver eneste dag. Du trenger
Seat dekker
Interiør maling (Dupli Color Vinyl & Fabric Spray)
Red skrapemerker pads (finnes på auto deler butikken)
lett tøy
Spray lim
gammelt laken å bruke som dråpe klut
maskeringstape og papir
Screw driver
Ratchet /socket set
Støpt carper
Floor mats
Vis flere instruksjoner

1

Bruk en rød skrapemerker pad til skrapemerker opp dash, konsoll og dørpaneler slik at de kan males. Du kan også male søylene som går fra dashbordet til taket, rattet og kolonne, måle klynge surround og shifter. Den skrapemerker pad fjerner den blanke overflaten og skaper en ru overflate for maling for å holde seg til. Sluttresultatet vil se ut som den originale finish.
2

Dekk seter med et gammelt ark og bruke papir og maskeringstape for å dekke glass og annet tilbehør som ikke vil bli malt. Spray to strøk Dupli Color interiørmaling på overflater som er scuffed og klargjort for maling. La malingen tørke helt før du fjerner maskeringstape eller berøre maling.
3

Dekk nylig malt (men helt tørket) dash og konsoll med et ark eller avispapir. Plasser lett stoff på taket mot headliner. Bruk maskeringstape for å holde stoffet på plass mens du måle og merke mønster av eksisterende headliner. Ta det nye stoffet ned, legge den på et flatt underlag og klippe ut mønsteret, og etterlater en halv tomme av materialet utenfor mønsteret.
4

Bruk spray lim for å sprøyte et middels lag med lim på baksiden av det nye stoff. La limet sitte i minst fem minutter, eller til den er klebrig. Trykk det nye stoffet på headliner og glatt fra sentrum. Brette ekstra halv tomme av materialet inn i trim panel som holder opp dagens headliner.
5

Dekk seter med nye setetrekk i ulike farger for å matche den nye malingen og headliner. Seter utgjør en stor del av interiøret og endre sine farger kan gjøre en stor forskjellig i hvordan interiøret ser ut og føles.
6

Installer ny støpt teppet for å erstatte slitt teppe. Ta ut setene skal fjerne de fire skruene som holder hvert sete ned. Løsne konsollen ved å fjerne de to skruene som holder den på plass. Ta av dørstokker og plast trim paneler langs gulvet i bilen. Sett det nye teppet på plass og erstatte alle skruer og bolter. Nye gulvmatter kan også gjøre en forskjell på toppen av nytt teppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97049.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer