Hvordan installerer jeg en mobil Floor Mount?

Synes du selv fomling for telefonen mens du kjører, eller prøver å holde øynene på veien mens følelsen rundt setet og gulvet for å hente telefonen? Det virker som om noen ville komme opp med en enhet som ville finne en telefon på ett sted, så du ville være i stand til å finne og bruke den raskt skulle en nødsituasjon oppstår. Vel, nå er de gjør nettopp en slik enhet som tillater deg å finne telefonen i en posisjon av ditt valg i bilen din innen rekkevidde, hvor du endelig kan holde tritt med det. Installasjon kan gjøres med noen få enkle verktøy. Du trenger
Mobile gulvmontert kit
diagrammer, Stikknøkkel
Drill og bit
skrutrekker
lommelykt
Vis flere instruksjoner
1

Sitt ned i bilen på rattet og ser deg selv nå for telefonen mens du kjører. Forlenge armen til de forskjellige stedene du vurderer for å finne og montering av telefonen. Vurder om du foretrekker det montert på konsollen, gulv eller på siden av passasjersetet nærmeste høyre arm.
To Putting mobiltelefon innenfor behagelig omfattende avstand reduserer faren.

Plasser gulvmontert foran til venstre i passasjersetet og teste din fortsatt er i nærheten og bekvemmelighet fra den posisjonen. Dersom denne stillingen passer for deg, kan du bruke en pipenøkkel til å løsne venstre forsete sporskrue på gulvet.
3

Bredbeint setet sporskrue med den åpne enden av monteringsbraketten. Stram venstre forsetet sporskrue ned igjen til den er strammet rundt braketten. Sett den fleksible stål aksel inn i gjenget oppreist på braketten og skru den ned tett. Smekk i den egendefinerte telefon vugge på plass på toppen av gulvet montere og bøy flexi-rør til innen rekkevidde.
4 Console mounts er gode muligheter for å få telefonen som trygt nært som mulig.

Prøv å installere gulvet festes oppå konsollen, hvis passasjersetet mount er litt for langt vekk fra deg mens du kjører. Enten heve bilen på et verksted løft for å få en god titt på hva som er på undersiden av der du skal bore eller krype under bilen med en god lommelykt for å få en titt. Dette vil unngå at boring i en kritisk linje eller andre deler og skade bilen unødvendig.
5

Bruk en drill og til å bore de tre hullene til konsollen ned gjennom det indre metall planken. Bor lett og hold drill tilbake fra å trenge langt utover metall på den andre eller under siden. Bolt gulvmontert til bilen konsollen ved hjelp av korte kraftige skruer. Installer mount forsamlingen som tidligere beskrevet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97474.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer