Hvordan sy en Shift Boot Cover

Bilen ser flott ut. Det er en eldre modell og det går som en drøm. Men skiftet boot cover, ser bare sliten. Det er nok vinyl og sollys, varme og minusgrader om vinteren har forlatt det sprakk og tørk ute. Vel, du trenger ikke å skamme seg over din shift boot dekselet lenger. Med noen nye stoff, litt tid og en symaskin, kan shift boot dekselet være en vakker tillegg til din favoritt bil. Du trenger
skrutrekker
Tenger
Stitch "ripper"
saks
! yard av stoff eller skinn
Blyant eller markør
Ruler
Straight pins
symaskin
Leather sko streng
Hot limpistol
limstaver
Vis mer Instruksjoner
en

Trekk ned den gamle shift boot dekselet slik at undersiden av girkule er synlig.
2

Løsne girkule fra shift stick. Fjern klemmen under knotten som holdt shift boot dekselet på plass. Sett bryteren til side. Sett klemmen til side som det vil bli brukt på nytt med det nye skiftet boot dekselet ..
3

Fjern produsert shift boot fra enheten. Fjern stiftene som holder shift boot dekselet på plass med en skrutrekker eller tang. Trekk den gamle shift boot bakdekselet.
4

Slå den gamle shift boot dekke innsiden ut. Fjern sømmene som holder shift boot dekselet sammen. Utnytte en sy verktøy kalt en "sting ripper" eller nøye kuttet sømmene fra hverandre med saks.
5

Legg stoffet på et flatt underlag. Plasser bitene av den gamle shift boot cover på stoff og spor rundt kantene med en blyant eller markør. Hvis den gamle shift boot dekke sin sømmer ble kuttet i stedet for dratt ut, legge en tomme rundt hver side av hver del for sømmonn. Bruk en linjal for å måle sømmonn.
6

Skjær biter av stoff for det nye skiftet boot dekselet som markert.
7

Pin bitene av det nye skiftet boot dekke sammen, høyre side til høyre side med rette pinner.
8

Sy sammen bitene på en symaskin forlate en side åpen. Fjern rette pinner.
9

Lag et foringsrør på toppen av det nye skift støvelen ved å dreie dekslet 2 inches av stoff til feil-side av det nye skift støvelen dekselet. Fest stoffet med knappenåler. Sy casing og fjern de rette pinner.
10

Sy den siste sømmen lukket, men ikke sy åpningene til foringsrøret stengt. Slå det nye skiftet boot dekselet til høyre side.
11

Kjør en skinn sko streng gjennom casing. La de løse endene av skinn sko streng hengende fra begge ender av huset.
12

Slip toppen av det nye skiftet boot dekselet på girstang og sette den svarte klemmen tilbake på vet til holde det nye skiftet boot dekselet på plass.
13

Fest bunnen av skoen til torget plast base med en varm limpistol.
14

Sett knotten tilbake på skift pinne. Knyt skinn snor på toppen av det nye skiftet boot cover og trimme overflødig skinn snor med en saks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97274.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer