Slik installerer en Brake Linje Lock

En brake line lock er en front brems ventil som vil stenge for å bremse linje når initiert av sjåføren. Systemet bremser forhjulene, mens bakhjulene fortsetter å slå. En linje lås er brukt i racing situasjoner for å hindre at bilen ruller frem i starten. Linjen låsen har ingen peiling på normal kjøring, og bremsene fungerer normalt når det ikke er engasjert. Du trenger
brake line lock kit
Bushing adapter
bremseslange Fittings
22 gauge
Mechanic verktøy
Vis flere instruksjoner
Installere the Line Lock
en

Finn et sted å montere at magnetventil som er i nærheten av sikringsskapet mellom master bremse sylinder og forhjulene sylindere. Solenoiden bør plasseres på et sted hvor det vil være minimal bøyning av linjene. Ikke monter enheten på dette tidspunktet.
2

Kjøp riktig størrelse foring adapter for å koble til solenoiden to-gjenget port. De to størrelser er tilgjengelige er 1/8-tommers til 1/4-tommers invertert teft eller 1/8-tommers å 3/16-inch invertert teft.
3

Koble adapteren til el-porter. Monter solenoid til stedet fant i trinn én.
4

Koble bremseslanger til adapteren på relé for å bruke brems monteringsutstyr for å hindre væske lekker. Sørg for master bremse sylinderen er koblet til porten oppført som master.
5

Koble el-ledninger ved hjelp av en tønne kontakt. Det er en jordledning og en hot wire. Kontroller at den sorte jordledningen er festet til en ren kontaktflate. Koble sikringsholderen mellom solenoiden og 12-volts strømkilde.
6

Koble fra batteriet, og wire og montere mikro-bryteren på dashbordet med en 22-gauge. Monter bryteren i et område som har lett tilgang. Det vil være to ledninger, en kobles til releet og en til positiv på 12-volts system. Sikre alle løse ledninger slik at de ikke fanger på bevegelige deler. Koble til batteriet.
7

Luft bremsesystemet for å slippe ut luft bygge opp. Refill bremsesystemet med væske.
8

Test systemet med hjulene på bakken. Foreta justeringer om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97092.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer