Slik installerer Race Seter i en Mustang

En rekke ettermarkedet leverandører selger race seter og andre ytelse tilbehør for Mustangs. Pass på at du kjøper dem fra en pålitelig selskap. Denne opplæringen er primært konstruert for Mustangs bygget mellom 1994 og 2004, selv om fremgangsmåten vil være lik for andre året modeller. Bytte ut setene i Mustang er en enkel måte å gran opp bilens interiør. Du trenger
Tenger
Stikknøkkel satt
skrutrekker
Race seter med festebraketter
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Factory Seats
1

Pop panseret og hekt din Mustang negative batterikabelen.
2

Reach under fronten av setet og løsne den elektriske kontakten. Bruk justering funksjonen til å skyve setet så langt bakover som mulig.
3

Fjern de to holderen dekker fra forsetet spor for å få tilgang til festeboltene. Når boltene er fjernet, skyv setet så langt frem som mulig.
4

Fjern de to holderen dekker fra baksetet spor. Fjern de to festeboltene.
5

Løft fabrikken setet og hardware fra Mustang. Vær forsiktig så du ikke riper dine innvendige paneler og male. Gjenta hele prosedyren for å fjerne begge setene.
Installere Seter
6

kjøpe racing seter av ditt valg. Pass på at setene er kompatibel med Mustang din. Kjøpe setet monteringssett fra samme selskap for å sikre kompatibilitet.
7

Place monteringsbrakettene over området dine fabrikken seter ble montert. Kontroller at monteringshullene på braketter på linje med fabrikken hull.
8

Slå setene enn å installere monteringsbrakettene. Det er mye enklere å installere brakettene på setet før du setter dem i bilen. Bruk de gitte instruksene som en guide, generelt, vil du trenger for å feste braketten med de medfølgende bolter og skruer. Standard verktøy vil være nødvendig.
9

Place de nye setene i bilen. Linje setet og monteringsbrakett opp med fabrikken hull. Bruk den medfølgende hardware for å feste setene til gulvbord. Gjenta fremgangsmåten for å installere begge setene.
10

Få i setene og prøve dem ut. Flytte frem og tilbake mens i setene for å sørge for at de ikke beveger seg eller vibrere. Hvis de gjør det, ytterligere stramme festeboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97086.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer