Hvordan Tie du dine Universal Car Seat Covers?

Med den mengden av tiden folk flest bruker i sine biler, dekker setet bidrar til å beskytte den nye bilens interiør eller skjule skaden allerede gjort. Setetrekk tilpasse og dekorere en bil. Noen setetrekk isolere setene, som tilbyr større varme om vinteren og en kjøligere overflate i sommer. Installering setetrekk tar mindre enn en halv time. Med noen tips, får best mulig passform for å holde setetrekk komfortabel og beskyttende. Begrensning av Universal Seat Covers

Les produsentens instruksjoner før du starter installeringen. Mest universelle setetrekk ikke passer over armlener og kan ikke jobbe med alle typer bilbelte. Universelle setetrekk vil ikke passe hvert sete. Du må kanskje justere universelle setetrekk regelmessig.
Forberedelse

setetrekk installasjonen vil gå jevnere i godt lys. Hvis det er mulig, velger en solrik dag og parkere bilen utendørs. Har en lommelykt og et verktøy kniv på hånden.

Du må fjerne nakkestøtten før du installerer de fleste stiler av bøtte setetrekk. Dra setetrekket perfekt over setet, slite og glatter den fra toppen av setet til bunnen.
Seat Cover Installasjon

Place lommelykten i foten godt, med sikte på undersiden av setet, slik at du kan feste stropper eller bånd over linjen eller ledninger å holde setetrekket fra å forstyrre de setejustering mekanismer.

Line setetrekk i sømmene opp med kantene av setet. Senter setetrekket over setets rygg og sete-området. I noen modeller av setetrekk, vil det være sløyfer under bunnen flaps av setetrekket. Den SeatCoversUnlimited nettstedet råder sette båndene gjennom løkkene og guiding båndene og setetrekk klaff gjennom sprekken mellom seteryggen og setet delen av bilsetet. Kjør båndene gjennom looper under klaffen foran på setetrekket og knute båndene fast.
P Hvis den universelle setetrekk kommer med stropper eller klips, fester dem under setet. Trekk dem tett og koble S-klipp sammen eller trykk på borrelåsen fast.

Dra stroppene og fest borrelås eller hekte krokene under seat.The universelle setetrekk i bånd og stropper tjene til å holde setetrekk tettsittende på setene.

Bruk verktøyet kniv til å lage små hull i setetrekket foret opp med braketter for nakkestøttene. Installere nakkestøtte. Nå har du så nær en perfekt passform som du kan få med universelle setetrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97218.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer