Slik skaffer en Spare Tenningsnøkkelnummer for en 2008 Dodge Nitro

Å gjøre en duplikat ekstra nøkkel for en 2008 Dodge Nitro høres komplisert og forvirrende i begynnelsen. Du må starte med to reservedeler i din besittelse. Når en duplikat er bladet har blitt kuttet, må du programmere chip inne i nøkkelen, som krever klatring inn i bilen og utføre en rekke svinger med nøkkelen i Dodge tenningen. Prosessen, men tar bare noen få minutter å fullføre. Hvis du ikke har to i reserve, da blir du nødt til å besøke Dodge forhandler med fritiden og firesifret eierens PIN som fulgte med Nitro ved kjøp. Du trenger
to ekstra nøkler
en like nøkler
Kjøretøy eiers pin
Vis flere instruksjoner
en

Besøk din Dodge forhandler eller en Dodge godkjent låsesmed og har en ny nøkkel kutt. Selv om du har to i reserve, vil de dupliserte ikke fungere i din Nitro før den har blitt programmert.
2

Åpne førersiden døren og komme inn i setet. Sett den første av de to i reserve i tenningen og vri til "On". Vent minst tre sekunder og vri om nøkkelen for å "låse". Deretter fjerner nøkkelen.
3

Sett andre reservedeler i tenningen og vri den til "On". Vent 10 sekunder. Nitro vil avgi en dørklokke, og Vehicle Security Alarm indikatorlampe vil begynne å blinke. På den tiden, vri om nøkkelen for å "låse" og fjern den.
4

Sett nyklippet duplisere i tenningen og vri til "On". Ti sekunder vil passere og ringeklokken vil returnere. Dessuten vil den blinkende Vehicle Security Alarm Indikatorlampe fra trinn 3 slutter å blinke. Dette lyset vil lyse opp igjen i 3 sekunder før du slår av. Dette er den Nitro forteller deg at programmeringen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97326.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer