Hvordan installere Striker plater på en Miata

Striker plater på en Miata hold nede sidene av uttakbart hardtop. De fester til bilens interiør sidepaneler og er plassert i front av setebelte tårnene. Striker plater er vanligvis selges i sett som inneholder en venstre plate, en rett plate, og skruer. Dette er en moderat utfordrende gjør-det-selv-installasjon hvis du er komfortabel med å bruke en slipemaskin, drill og skjærende verktøy. Du trenger
Kit med to striker paneler og fire skruer
slipe verktøyet
1/8-tommers drill
Skjæreverktøy
Phillips skrutrekker
Pencil

Vis mer Instruksjoner
en

Sett hardt toppen på Miata, og pass på at baksiden av toppen er plassert riktig på Frankenstein bolter. Lukk front-låsene som fester hardt topp til frontruten. The hard top side låsene skal være åpen.
2

Linje opp spiss under den harde toppen er åpen side låsen. Hold spissen plate på plass og markere posisjonen til skruehullene med en blyant eller markør.
3

Gjør skruehullene med en slipemaskin, eller bruke en 1/8-tommers bore. Du bør være i stand til å se gjengene for spissen bolter vises når du gjør det første hullet. Hvis du ikke ser dem, stoppe boring. Sjekk for å være sikker på at du setter den harde toppen på riktig måte, og at siden låsene er i riktig posisjon. Gjøre justeringer i toppen, om nødvendig, deretter linje opp spiss med den åpne siden låsen og prøv igjen.
4

Hold spissen på plass og spore rundt det å vise området på panelet som må uthult å imøtekomme angriperne. Spore nøyaktig, og merk at skruehullene ikke er i sentrum som man kunne forvente.
5

Bruk en sliping eller pussing hjul, eller et skjærende verktøy som du kan godt og trygt bruke, til å hule ut område på panelet. Gå sakte mens du fortsetter å gjøre området gradvis større. Sjekk ofte for å se om spissen er montering i flukt med panelet, og at skruehullene står i kø.
6

Skru spiss på panelet med de medfølgende skruene. Bekreft at hard top side låsen sikkert forbinder med angriperne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97452.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer