Slik fjerner dørpanelet på en 1997 GMC Pickup

Porten av lastebilen har mange komponenter med potensial for svikt. Vinduet regulatorer, dørlåser, låsen og døren høyttalere kan alle gå ut over levetiden til bilen. For å få tilgang til noen av disse komponentene, må du først fjerne dørpanelet. Dette er ikke en vanskelig jobb, og tar ca 15 minutter å gjøre. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Flathead skrutrekker
Interiør panel verktøy for fjerning
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren så bredt som mulig . Grip den indre panelet i øvre hjørne bare på motsatt side av sidespeil, og ta den av med hendene.
2

Skru ut de to Phillips-skruer i armlenet ved hjelp av Phillips- skrutrekker. Deretter bruker du vanlig skrutrekker for å fjerne plast rammen som går rundt indre dørhåndtaket bruke hendene. Trekk av strømmen vinduet panel bruke hendene for å frigjøre klippene, trekk deretter ut ledningsnettet til panelet.
3

Sett enden av interiøret panel, flytting verktøyet inn i den nedre hjørnet av dørpanelet, mellom panelet og selve dørbladet. Fisk rundt med verktøyet for å finne klippet i hjørnet av panelet, og deretter lirke den ut ved hjelp av verktøyet.
4

Fortsette å arbeide interiøret klippet verktøyet rundt panelet, som arbeider sammen fra bunn til sidene og opp, slipper hvert klipp bruke verktøyet til å utnytte den gratis.
5

Løft døren panelet opp mot headliner, og trekk den ut av døren. Løsne ledningsnettet som fører til det indre lys på døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97205.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer