Slik fjerner du Nakkestøtte på en CTS

De nakkestøttene i en Cadillac CTS er designet for å holde hodet på plass i løpet av en ulykke , og er nøkkelen til å hindre nakke og ryggskader som whiplash. Det er tilfeller om når du kanskje ønsker å fjerne nakkestøttene midlertidig, for eksempel når du ønsker å installere en nakkestøtte monitor eller et sett med setetrekk . Cadillac ikke gjøre fjerningen opplagt, men hvis du kjenner triksene kan du få dem av lett. Du trenger product: # 00 Phillips -skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i setet du ønsker å fjerne nakkestøttene fra og snu deg rundt slik at du er vendt mot baksiden av setet og kan tydelig se nakkestøtten . Ta tak i sidene på nakkestøtten med hendene og løfter den opp vertikalt , utsette plastdekslene på toppen av setet og på bunnen av nakkestøtten rails .
2

Finn det lille hullet i plastdekslene , en på hver side . Plasser # 00 Phillips -skrutrekker inn i hullet og trykk bestemt . Dette vil åpne låsen på det innlegget på nakkestøtten . Løft den litt med en hånd slik at den ikke faller tilbake i sporet.
3

Gjenta trinn 2 for den andre siden av nakkestøtte, så grip begge sider med hendene og løft den opp og ut av sporene på baksiden av setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97169.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer