Slik fjerner Dynamat

Dynamat er en gummi og aluminium ark brukes til å redusere mengden av veien støy som kommer inn i bilen mens du kjører. Vanlige områder å dekke med Dynamat ville være dørene, bagasjerommet, hette og chassis. Men problemer oppstår når du ikke lenger vil at Dynamat i bilen. På grunn av sin trege, tjærelignende substans, er det vanskelig, rotete og tidkrevende å fjerne. Det er et par akseptert tilnærminger til Dynamat fjerning: varme eller kulde. Varmen metoden bruker en varmepistol eller hårføner, og kulden metoden bruker tørris. For begge metodene, er det nødvendig å først fjerne paneler, tepper, etc. for å få tilgang til Dynamat. Du trenger
Varmepistol
Sparkel
Hansker
Tørris
Hammer
Vis flere instruksjoner
Fjern med Heat
1

start i hjørnet av området der du tar ut den Dynamat. Med en feiende bevegelse, varme opp Dynamat rundt det generelle området du skal fjerne ved hjelp av en hårføner eller varmepistol 3 til 4 inches bort fra overflaten.
2

Flytt varmekilde nærmere (2 til 3 inches fra overflaten) til startpunktet og varme Dynamat til den begynner å misfarges og boble litt. Bruk bare så mye varme som er nødvendig. Mindre varme tilsvarer mindre tjæreaktig rester.
3

Iført hansker, skyver en sparkel under kanten av det oppvarmede Dynamat og begynne å skrape det av i samme retning du har din varmekilde pekte. Du kan forsøke å riv vekk en del av Dynamat med tang på dette punktet, men gjør det fort, som å fjerne en bandasje, eller det vil etterlate en masse rester.
Fjern med Cold

4

Kjøp tørris på din lokale matbutikk. Beløpet som trengs vil avhenge av størrelsen på fjerning, men en gjennomsnittlig bil krever ca 20 kg.
5

Iført hansker, rekvisitt tørris i hjørnet på den veistrekningen du starter fra å være at det er i full kontakt med Dynamat. Pass på at isen ikke kommer i kontakt med noen ledninger eller kabler.
6

Lytt etter en sprengning lyd, vanligvis etter 2-3 minutter for tynne snitt av Dynamat, og opptil åtte minutter for tykkere seksjoner. Når du hører spraking, er det på tide å flytte tørris til neste avsnitt.
7

Bruk en hammer og /eller sparkel å meisle bort den frosne Dynamat. Det er ikke nødvendig å være forsiktig her. Vær oppmerksom på kroppen av bilen, samt diverse ledninger /kabler, slik at du ikke utilsiktet skade dem.
8

Sug opp meislet av skitt med en våt /tørr støvsuger. Den tørris vil fordampe i løpet av seks til åtte timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97318.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer