Slik reparerer en Auto Headliner

Automotive headlinerne er brukt i biler, lastebiler og andre kjøretøyer. De består av tre deler: en ryggplate som kan være laget av polystyren eller papp, et lag av klebemiddel og spray headliner klut. Headlinerne fungere som isolasjon mellom veggene. De bidra til å reflektere varmen fra utsiden sollys. De også legge visuell appell til interiøret og kan endres hvis kupeen blir restaurert eller reparert. Flere forskjellige typer stoff kan brukes som en auto headliner, men det er vanligvis et tynt stoff som er lettere å lime på. Du trenger
Goggles
Ansiktsmaske
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Sponge
Latex hansker
Møbeltapetsering limspray
Flere Instruksjoner
en

Åpne alle dører på bilen og sette på briller og en ansiktsmaske. Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne alle skruene fra trim rundt headliner.
2

Bruk en flat skrutrekker til å lirke headliner trimme ut fra klippene som holder den på plass i frontruten området.
3

Fjern alle headliner trim slik at kantene på headliner er synlige. Fjern skruene på innsiden av kuppelen lys med Phillips skrutrekker og fjern dome lys.
4

Løsne headliner fra taket av bilen og fjerne det. Legge headliner på bakken eller annet arbeid med kluten opp. Vipp av headliner stoff bare forbi området som er løs eller revet.
5

Bruk en svamp for å fjerne alle løse partikler fra headliner bord. Ta på gummihansker. Spray headliner bord med et tynt lag med headliner limet over avdekket området.
6

strekke duken tilbake over brettet, glatter ut eventuelle rynker og presser sammen noen områder som ble revet. Glatt kluten til den er helt jevn. La limet tørke i 30 minutter. Reinstallere headliner i kjøretøyet i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97283.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer