Slik fjerner en Center Console i en 2007 Mazda 6

The 2007 Mazda 6 er midtkonsollen omgir bilens girkasse og inkluderer en koppholder og oppbevaringsrom /armlene. For å gjøre mange interiør modifikasjoner, blant annet installasjon av en ettermarkedet forsterker, må du sannsynligvis fjerne midtkonsollen å kjøre ledninger under den. Andre grunner for å fjerne konsollen inkluderer gjør endringer i interiøret, som for eksempel å erstatte Mazda 6 er teppe eller fjerner det for å forberede for detaljering. Du trenger
eller tang
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

stenge Mazda 6 motor, og åpne panseret. Finn batteriet i driveren-side fremre hjørne i motorrommet. Løft plast batteridekselet for å få tilgang til batterikablene. Bruk en skiftenøkkel eller tang til å snu metall mutter rundt den negative batterikabelen. Løft kabelen for å koble fra batteriet.
2

Sett på parkeringsbremsen for sikkerhet. Ta tak i girkule og vri den mot klokken for å fjerne den fra shifter. Åpne koppholder kupé i konsollen.
3

Ta tak i bunnen av girkasse surround panel med én hånd. Med den andre, ta tak i delen rundt koppholder. Trekk oppover fast for å hekte midtkonsollen trim panel. Skyv den opp og over shifter å fjerne det.
4

Fjern de to skruene fra forkanten av midtkonsollen med en stjerneskrutrekker. (Disse skruene er synlige med trim panel fjernet.)
5

Trekk av de to sirkulære skruen dekker i forkant av midtkonsollen (du finner en på hver side). Fjern skruene bak disse dekslene med en stjerneskrutrekker.
6

Åpne midtkonsollen lagring. På lagring etasje finner du to skruer. Fjerne dem med en stjerneskrutrekker. Ta tak i hele konsollen, og løft det opp for å fjerne den fra planken. Skyv den forover og deretter oppover for å manøvrere den rundt håndbrekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97486.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer