Slik installerer en Hubcap på en 06 Toyota Corolla

Installere en ny hjulkapsel på en 2006 Toyota Corolla er en fundamentalt enkel prosess som tar mindre enn fem minutter å fullføre. Hovedsak dette en enkel type vedlikehold oppgave som overgår kjøretøy merkevarebygging. Prosessen er i stor grad det samme for en Ford som det ville være for en Chevrolet og en Toyota Corolla. Lagre for en oppbevaring ring, er det ingen deler å montere. Du trenger:
Stor flat skrutrekker.
Vis flere instruksjoner
en

Sett inn en flat skrutrekker mellom den ytre kanten av den gamle hjulkapsel og hjulet er rim. Dra nedover og lirke den gamle hjulkapsel av.
2

Juster oppbevaring ring med hjulkapsel er omvendt-side innlegg. Sørg for at "dip" i ringen ikke bare "poeng" for å sikkerhetskopiere med hjulkapsel, men er også på linje med hjulkapsel ventilen stammen hullet.
3

Monter oppbevaring ring rundt alle faner og innlegg på hjulkapsel er baksiden. Når programmet er installert, bør oppbevaring ringen være på tett, uten slakk.
4

Place hjulkapsel på felgen, med ringen og de innleggene som vender mot metall, ikke utover.

5

Push, hardt. Hjulkapsel vil knipse godt inn i Corolla er rim.
6

Sjekk hvor godt hjulkapsel er på plass. Trekk på den med hendene, og hvis det kommer av, og deretter prøve å skyve det tilbake på plass. Et riktig størrelse hjulkapsel bør ikke falle ut av felgen med et rykk. Hvis du har problemer med å få hjulkapsel på felgen eller holde den der, så er det sannsynlig at du har feil størrelse hjulkapsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97415.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer