Vehicle Tracking System Features

Kjøretøy sporing systemer , lenge en del av den kommersielle sektoren , blir nå brukt i sivile biler. I den kommersielle sektoren , de tillater bedriftseiere å sikre at deres biler blir brukt til støtte for virksomheten. For privatpersoner , gir sporing en større følelse av trygghet og en enklere måte å finne en savnet bil. Komponentene i et system for sporing

De fleste sporingssystemer , både kommersielle og sivile , er avhengige av følgende komponenter for å danne et komplett system for sporing : mobile radio -mottaker , GPS-mottaker , GPS modem , antenne , GPS -basestasjon , trådløs kommunikasjon , GPS-programvare og databehandling servere.
Dato fangst og lagring

sporing systemer er avhengige av å fange data fra ulike steder for å bestemme plasseringen av et kjøretøy. Registreres av en onboard enhet kalt en automatisert kjøretøy enhet ( AVU ) og deretter lagret i enheten .
Dataoverføring og analyse

data fanget i den i AVU overføres ved hjelp av en mobil eller radionettet . Når mottatt på en sentral server, blir dataene dekodes for å kartlegge plasseringen av et kjøretøy på GPS-programvare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97373.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer