Hva gjør du hvis en vippebryter LED lyser ikke

vippebrytere er en vanlig måte å bruke makt når det er nødvendig, og slå den av når den ikke trengs. Disse bryterne har vanligvis en stilk som kan bli forlovet eller kobles ut når det er hensiktsmessig. De har en positiv og negativ terminal på baksiden av bryteren, og noen har til og med innebygd relé som et sikkerhetstiltak. Vippebrytere kan også ha lys innebygd i bryteren for å lyse når strøm. Kabling

Toggle-bryterens ledninger er en grei setup. Bryteren er koblet til både strømkilden og elementet som trenger strøm. Elementet blir så koplet til den negative side av batteriet. Sjekk alle de forbindelser som er brukt mellom bryteren og batteriet, inkludert den negative ledning og ledningene som går inn i bryteren. En dårlig eller feil tilkobling kan føre til feil på bryteren eller elementet blir drevet. Sjekk ledningene som går til bryteren, og sørge for at de er i riktig spor for strøm og jord. Den beste måten å gjøre disse tilkoblingene er med loddetinn og en som dekker materiale som elektrisk tape. Disse materialene sikre at en elektrisk strøm er blitt gjort. Når ledningene er kontrollert, prøv på bryteren igjen. Hvis bryteren fremdeles ikke fungerer som den skal, er det sannsynligvis et problem med bryteren. Forsøk med en annen bryter i kretsen. Igjen, sørg for forbindelsen til bryteren er god og snu veksle.
Reparasjon

å erstatte LED-pære i noen vippebrytere, demontere hele bryteren. Ofte er dette ikke engang er mulig uten å skade bryteren. LED vippebrytere er tilgjengelig fra auto deler butikker. En ny bryteren kan spare tid og krefter ved å erstatte defekt bryter. Hvis du ønsker å reparere bryteren, kan LED-pærer også kjøpes fra auto deler butikker eller på nettbutikker. Bruk en flat skrutrekker eller kniv til å trekke fra hverandre plasthus på bryteren og utsett LED bytte pære. De fleste LED vil bli loddet til bryteren og må kuttes eller slipes bort bryteren. En Dremel verktøyet kan hjelpe deg med denne delen av reparasjon. Sett inn nytt lys på de elektriske faner og lodde dem på plass. Sett bryteren bolig sammen og koble den opprinnelige bryteren til krets og vende på strømmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97168.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer