Fakta om å ha et ryggekamera installert i kjøretøyet

Du har kanskje tenkt på å ha et ryggekamera montert på kjøretøyet. Det er flere grunner til å ha en slik enhet, den primære å unngå å skade noen mens sikkerhetskopiering. Som nevnt av National Highway Traffic Safety Administration, ble over 200 mennesker drept og 14.000 skadet i backup kollisjoner i 2007. Trådløs

Wireless kamera teknologi er nå tilgjengelig i ryggekameraer som gjør installasjonen enklere, billigere og krever mindre endring i interiøret i bilen din. Tidligere ryggekameraer nødvendig å installere kamera og ruting en kabel fra kameraet gjennom det indre av bilen til skjermen montert på dashbordet. Trådløse kameraer enkelt til en lett tilgjengelig strømkilde ved den bakre del av kjøretøyet.
Kamera Installasjon

Vanligvis er kameraets montert på undersiden av den bakre lisens plate, og kameraet får strøm fra backup-baklys. På grunn av dette, er installasjonen mye enklere og liten, om noen, modifikasjon til din bil er nødvendig.
Monitor Installasjon

Skjermen er vanligvis installert på dashbordet ved hjelp av langvarig og varmebestandig dobbeltsidig tape. Skjermen er da koplet til det elektriske systemet av kjøretøyet. Mens mange ryggekamerabildene systemer lar deg koble skjermen direkte inn i tilbehøret stikkontakten, bør en profesjonell montør koble skjermen til en sikringskurs under dashbordet.
Kabling Inspection

Du bør sjekke at installasjonen skal være sikker på kameraet fungerer som det er designet for. Det bør være noen synlige ledninger på kamera og monitor steder. Kameraet strøm skal kobles til det motsatte baklys slik at kameraet er slått på bare når bilen settes i revers. Skjermen skal kobles til en elektrisk krets som er kontrollert av nøkkelen, slik at skjermen ikke kan slås på når bilen ikke er i gang, og dette vil hindre at skjermen tapper batteriet skal det stå på utilsiktet

Kamera Inspeksjon

Vær sikker på at kameraet er montert slik at det gir deg en klar utsikt fra baksiden av kjøretøyet. Har noen gå nær bilen når du ser på skjermen. Du bør være i stand til å se hele veien til bakken, i nærheten av kjøretøyet. Mange av skader og dødsfall forårsaket i backup ulykker skje med barn. Fordi barn er mye mindre enn voksne, bør man være spesielt forsiktig for å sikre at kameraet vil nok dekke eventuelle lavtliggende område ikke synlig fra bakspeilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97271.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer