Tre Ratt Options

Treverk ratt nyte en varig appell. Mange sjåfører favorisere følelsen og utseende av et tre ratt over en plast eller lær en. Kjøpere har et utvalg av ettermarkedet elementer som kan monteres på moderne biler og klassiske biler. Bileiere kan velge mellom alternativer som forskjellige tresorter, grep og eiker. Du kan koble tre ratt med tre korn dashbordet. Mahogny

Mahogany ratt har en dyp farge og glans. Du kan velge mellom en rekke nyanser av løvtre. Mahogny ratt er tilgjengelig i et vell av stilarter. Slank, felger håndlagde mahogny ratt er et alternativ i klassisk touring biler og sportsbiler. Førere av lastebiler og SUVer kan passe sine kjøretøy med en tykk moderne mahogny ratt design.
Walnut

Walnut tilbyr en virvlende korn og forskjellige farger. Valnøtt er et populært valg i mange klassiske britiske biler, for eksempel Jaguars og Mini. Bileiere kan sette av en tre dash med en matchende visuell kontakt når de passer et ratt med en valnøtt rim. Du kan forbedre skarpheten av valnøtt med en lakkert finish.
Eiker

Du kan velge en tre ratt med tre eiker og tre rim, eller du kan favorisere en tradisjonell metall snakket layout inni tre rim. Eiker i biler uten servostyring kunne være en viktig måte å absorbere stress til legge utnytte mens du slår et hjørne. Metall eiker kan gi en estetisk appell med en visuell varme og taktil kvalitet som minner om dagene av vintage racerbiler. Banjo ratt daterer seg tilbake til bilkjøring tidligste år. Designen er fortsatt populært for bruk på tradisjonelle biler, klassiske biler og reproduksjoner. Navnet refererer til utformingen av eikene, som har ledninger som minner om en banjo.
Fingerhendel

Følelsen av et ratt er en viktig faktor i mange drivere glede av sine biler. Noen bileiere foretrekker en jevn felgen, mens andre liker den ekstra kjøp tilbys av fingertakene. Fingertakene på tre ratt kan hjelpe føreren av en klassisk bil, mange av dem krever mer innsats for å slå enn moderne biler. Håndlagde ratt har skreddersydde fingertakene, mens mange moderne ratt har grep som er maskin laget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97313.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer