Hvordan erstatte skinnseter i en Audi Cabriolet

Anerkjent for sin europeiske design, er Audi TT Cabriolet et luksuriøst og sporty roadster med to dører og oppvarmede skinnseter. Små partikler og objekter som skitt, småpenger og skruer kan falle og samle under setene i Audi TT Cabriolet. Du kan fjerne setene for å få på disse elementene. Du kan også fjerne setene da tilpasse interiøret i Audi og når du installerer ettermarkedet seter. Du trenger
Flat skrutrekker
unbrakonøkkel
L-formet dekk jern
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

pop hette og koble Audi batteri. Dette vil deaktivere airbag lyset, hindrer det fra å lyse opp når setene blir fjernet.
2

Bruk en flat skrutrekker for å fjerne hettene av alle fire boltene funnet rundt Audis sete. Deretter fjerner alle fire boltene med en umbraconøkkel, koblet til en L-formet dekk jern, i mot klokka bevegelse.
3

Løsne setet varmeovner og airbag sensorer som blir funnet under Audi førersetet. Hvis setet varmeovner og airbag sensorer er vanskelig å se, bruke en lommelykt.
4

Trekk opp og fjerne setet fra Audi.
5

Plasser den nye setet på stedet som lager sete ble fjernet, og sted og klippet på setet varmeovner og airbag sensorer fra under setet.
6

Bruk en umbraconøkkel for å feste de fire boltene som ble fjernet for å det nye setet, koblet til en L-formet dekk jern, i mot klokka bevegelse, og plasser hettene på boltene.
7

Koble til batteriet og lukk panseret.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97345.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer