Slik fjerner du Headliner i en Chevy TrailBlazer

Chevrolet TrailBlazer har vært populært siden introduksjonen som arving til S-10 Blazer linje. Modifikasjoner på SUV inkluderer takmonterte skjermer og tilpassede semsket guruenes. For å gjøre disse endringene, må du fjerne headliner fra kjøretøyet, noe som kan være en vanskelig prosess. Det tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Torx-hode socket satt
Vis flere instruksjoner

1.

Trekk av de fire plast caps som dekker toppen av bilbelte. Dette vil avsløre bolten under dem som holder hvert sete belte på plass.
2

skru fra hverandre setebelter fra søylene, ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakter. Deretter trekker av toppen av sikkerhetsbeltene, og plassere dem til sidene.
3

Fjern takbelysning, ved hjelp av flat skrutrekker til å løsne deksler og trekk ut lysene. Trekk seletøy som klippet inn på baksiden av takbelysning.
4

Bruk Phillips skrutrekker for å skru ut takpanelet, hvis TrailBlazer er utstyrt med en. Koble ledningene fra konsollen.
5

Skru visir og visir klipp fra taket ved hjelp av 3/8-inch skralle og Torx-hode stikkontakter.
6

Trekk tilbake plast søyle trim stykker med hendene. Begynn foran på bilen og jobbe deg bakover, forsiktig å bruke makt til klippene og trekke panelet tilbake. De trenger ikke å bli fjernet helt, bare det meste av veien for å gi headliner plass til å bevege seg.
7

Trekk ned gummi molding på innsiden av dørene og klekker. Du kan skyve disse tilbake på plass når du er ferdig.
8

Pop luken, og trekk headliner ut av bilen fra den plassen. Det er enklest å gjøre en rett bane rett ut av baksiden av kjøretøyet.
9

Montering skjer i motsatt rekkefølge av demontering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97096.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer