Hvordan Trim Bil Mats

Trimming en bil mat utgjør en enkel prosess. Siden en bil matte består av et gummi-side og et teppe side gjør imidlertid at mattens tykkelse noen ganger er det vanskelig å kutte uten å skade teppet eller gummien. Du trenger en skarp verktøy eller barberhøvel kniv for dette prosjektet skal fungere skikkelig. Praktisere tålmodighet under kapping, noe som krever flere presise kutt for å skille matte stykker. Etter å kutte teppet brikkene fra hverandre, bruke saks til å rydde opp i kantene, og gjøre sidene av bilen matten ser profesjonelt kuttet. Du trenger
Ruler
Chalk
Wood blokk
Razor kniv eller tapetkniv
saks
Vis flere instruksjoner
en

Place Mattene inne i bilen. Rydd bort noen store biter av smuss eller gjenstander som står i veien for riktig passform. Legg merke til de områdene av mattene som krever skjæring.
2

Hold hersker langs sidene av matten hvor du ønsker å gjøre kutt. Tegne rette linjer på mattene med et stykke kritt å skissere områder som krever skjæring. Siden kritt vil trolig komme ut etter flytting mattene, arbeide med en cut mark gangen.
3

Fjern matten fra bilen, og hold den på toppen av et stort tre blokk.
4

Tegn barberhøvel kniv eller verktøy kniv over toppen av matten og krittstrek å score det. Fortsett å skjære langs den samme linje inntil stykkene faller fra hverandre. Skjær en liten mengde av matten på et tidspunkt, og videre ned på siden av matten før bitene separat.
5

Tilbake matten til bilen. Sjekk passformen, og legge til noen ekstra kritt linjer, ett om gangen etter behov. Skjær bitene fra hverandre ved hjelp av samme metode skissert ovenfor.
6

Hold eventuelle grove kanter av matten mot den skarpe kanten av skogen blokken. Trim de skarpe kantene på matten bort med skarp kniv av verktøy kniv. Klipp av alle løse teppe tråder med saks.
7

returnere bilen matten til gulvet og justere for den beste plasseringen. Trykk bil matte på gulvet i bilen for å holde matten på plass mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97315.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer