Bygg din egen bil Mats

Bil gulvmatter beskytte tepper og gulvbord i bilen fra snø, is, gjørme, skitt, som kan bli dratt inn på skoene dine. Dessverre er de også svært kostbart. Du kan spare mye penger og samtidig beskytte bilen din hvis du er villig til å ta seg tid til å lage din egen bil gulv matter. Det tar bare noen få minutter å gjøre hver matte fra et stykke av tunge tepper. Du trenger
Teppe piecesHeavy plikt sakser eller cutterPermanent markør
Vis flere instruksjoner
en

måle din nåværende gulvmatter eller, hvis du ikke har noen gulvmatter, måle hvor lang og bred det utsatte området er foran hvert sete å anslå riktig størrelse.
2

Skjær teppe brikker i omtrentlig størrelse og form du trenger med kraftige sakser eller kniver.

3

Place matten i stedet det er ment å fylle og ved hjelp av permanent markør, markere hvor overflødig materiell må kuttes bort. Husk at gulvmatte figurer kan avvike fra foran til bak eller driver til passasjersiden av bilen.
4

Trim overflødig materiale unna, og sjekk for å se om nye gulvmatter passe skikkelig på deres utpekte steder. Mark og trim overflødig materiale på nytt hvis det er nødvendig. Kontroller at gulvmatten foran førersetet ikke gjeng opp bak eller under gass, brems og clutch pedaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97033.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer