Hvordan Monter Etter Market Seter

Endre setene kan gjøre en stor forskjell for utseendet på interiøret i bilen din. Et nytt sete kan også gjøre bilen mer komfortabel for lange stasjoner, hjelpe det holde deg bedre i raske svinger eller bare gi et element av stil aksjen setene ikke gjorde det. Installere setene på et blunk også. Selv tidkrevende, noen med gjennomsnittlig mekaniske ferdigheter kan gjøre en utskiftning av sete og spare kostnadene på arbeidskraft på en profesjonell butikk. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de fire boltene som holder setet på plass . I de fleste modellene er det to bolter i front og to i ryggen. Boltene kan være skjult under plastdekslene.
2

Len stolen frem og ta alle elektriske tilkoblinger på undersiden. Dette kan inkludere setebeltet advarsel wire, sete varmer, kraften for de elektriske sete motorer eller andre komponenter. De fleste vil være ganske enkelt festes på plass selv om du kanskje må bruke skrutrekker for å hjelpe dem slippe.
3

Skru av plastkoffert over setet belteklips med en skrutrekker. Fjern bolten som holder setet belteklips på plass. Denne bolten er veldig lang, så du må kanskje holde å skru i lang tid. Hvis sikkerhetsbeltet ikke er boltet til setet kan du hoppe over dette trinnet.
4

Monter brakettene for det nye setet i henhold til produsentens instruksjoner. Disse vil være konkret om retningen noen deler trenger å møte, så ta deg god tid og følg instruksjonene nøye. Hvis du fjernet bilbelte klipp fra fabrikken sete du vil trenge å bolte dette til ettermarkedet setebraketten bruker samme bolt du fjernet fra fabrikken sete.
5

Fest braketten til bunnen av setet ved å følge instruksjonene fra produsenten. Dette vil vanligvis ta noen bolter. Igjen, sørg for at braketten peker i riktig retning.
6

Plasser setet i bilen og lene den frem mot rattet. Fest de elektriske forbindelser inkludert setebeltet advarsel wire.
7

Fest sete med boltene i front. La det være nok slakk at du fortsatt kan finjustere posisjonen mens du setter de bakre boltene.
8

Bolt bak setet på plass. Juster posisjonen i skinnene som du trenger for å gjøre det sikkert. Stram de bakre boltene, så tilbake til fronten og stram disse skruene.
9

Kontroller at setet er sikkert på plass og sørge for at den glir fritt frem og tilbake. Hvis den ikke føle seg trygge eller ikke glir, fikse det før kjøringen. En løs setet kan resultere i alvorlig personskade eller død.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97391.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer