Ford Ranger Console fjerning og installasjon

Ford Rangers utstyrt med separate front bøtte seter har en midtkonsoll. Konsollen har et armlene som også fungerer som et oppbevaringsrom, samt en holder og myntholder. Modeller uten de separate front bøtte seter bare har en flip-down armlenet. Hvis Rangers midtkonsollen blir skadet, kan du enkelt fjerne den og erstatte den med en ny. Prosessen tar bare ca 30 minutter med vanlige verktøy. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Ratchet
Replacement konsollen
Flere Instruksjoner
en

Åpne midtkonsollen lokket. Nederst finner du to Phillips skruer. Fjern disse med en stjerneskrutrekker. Hold disse skruene, samt de andre skruer og bolter du vil fjerne, i en liten kopp for lagring. Du trenger dem for å installere den nye konsollen.
2

Inspiser den fremre delen av konsollen, under radioen. I myntholder området, vil du finne fire bolter. Fjern de fire boltene med en skralle.
3

Inspiser den midtre delen av konsollen. Du vil finne to Phillips-skruer. Fjern disse med en stjerneskrutrekker.
4

Trekk konsollen oppover for å hekte den av gulvbord. Fjern den fra Ranger. Med konsollen fjernet, vil du se monteringsbraketter for konsollen og nøtter skruer og bolter gå inn. Det er ikke nødvendig å fjerne disse beslagene når du skifter konsollen.
5

Flytt ny konsoll i kabinen. Stille opp konsollen med monteringsbrakettene på gulvbordet. Konsollen skrue og skruehull skal være stilt opp med festebrakett er gal.
6

Hold konsollen godt på plass med hånden. Sett inn og stram de to Phillips-skruer i konsollen oppbevaringsrom, og deretter sette inn og stram til de fire boltene på den fremre delen av konsollen. Sett inn og stram de to Phillips-skruer i midten av konsollen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97500.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer