Slik installerer en Camaro Headliner

Hvis Camaro headliner er revet eller sagging, spare penger ved å installere den nye selv. Du kan måle og klippe materialet for en ny headliner eller kjøpe et prefabrikert kit allerede kuttet for å passe din Camaro modell år. Små eller mellomstore generiske headliner kits vil passe de fleste Camaros hvis du bare trenger headliner. Hvis du også trenger ny bakre paneler og solskjermer, kjøpe et stort kit slik at du har ekstra stoff å arbeide med. Du trenger
Headliner kit
skrutrekker
Saks
myk børste
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruene og trim som løper rundt kantene av bilens interiør. Ta av trim rundt overhead lys og andre elementer som er koblet til taket.
2

Fjern skruene og hengeren kroker over de bakre høyttalerne paneler. Bruk enden av en flat skrutrekker til å lirke av setebeltet dekker.
3

Slipp klippene som holder fronten av headliner bord og la styret å slippe sakte inn dine hender. Trekk brettet ut av bilen og legge den på et bord eller arbeidsbenk.
4

Fjern og kast den gamle headliner. Bruk en myk børste til å skrubbe noen leftover rusk av brettet.
5

Legg den nye headliner over bord. Trim headliner til å passe brettet. Skjær hull for overhead lys og setebelter.
6

Fest den nye headliner til styret i henhold til instruksjonene i settet. Noen kits inkluderer et lim, mens andre kommer med klemmene for å holde headliner på plass.
7

Skyv brettet inn i interiøret i bilen og heve den opp til taket. Trykk den bakre kanten av brettet tilbake som du snapper forkanten inn klemmene. Erstatte setebelte dekker, hengeren kroker og trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97416.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer