Hvordan koble til en 745i med en iPhone

BMW 745i er en i den tyske bilprodusenten linje av full-size luksus biler, og som sådan, og har en rekke praktiske funksjoner som lar deg koble deg til noen av de nyeste mobile teknologier, inkludert Apples iPhone. Den 745i sin iDrive system lar deg navigere gjennom din iPhone kontaktliste og lyd spillelister uten å hele tiden se ned på telefonen og risikere livet mens du kjører. iPhone kobles sømløst til din BMW gjennom iDrive og viser viktig informasjon høyre langs sin hoved skjermen. Instruksjoner
en

Slå på din iPhone, og slå på Bluetooth ved å velge "Innstillinger> Generelt> Bluetooth" og bytter veksle til "ON". Dette vil tillate deg å ringe med telefonen ikonet på 745i er rattet.
2

Koble iPhone til USB-porten på venstre side av din 745i er hanskerommet ved hjelp av iPhone USB-ledningen.
3

Trykk ned iDrive kontrollhjul på midten av konsollen for å aktivere iDrive skjermen til høyre for rattet. IPhones spillelister og artister vil bli vist på skjermen.
4

Bruk iDrive kontrollhjul eller rattets pilknappene til å bla gjennom spillelister, artister og låter. Pek på telefon-knappen på rattet og bruke iDrive kontrollhjulet for å bla gjennom kontakter og foreta telefonsamtaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97417.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer