Hva Er Kart Lamper?

Et kart lampe er et lite lys du bruker i bilen for å gi deg et lite fokusert lysstråle. Et kart lampe koster alt mellom $ 10 og $ 50, avhengig av varierende egenskaper. Uansett hva lampe du velger, de alle gi deg et ekstra lys i bilen. Grunner til å bruke et kart Lamp

Bilen leveres med en overhead lampe, men en overhead lyskilden ikke er den beste løsningen i enhver omstendighet. For eksempel, hvis du kjører og passasjer må se på et kart for veibeskrivelse, kan en overhead lampe påvirker synet ditt. Også på de lange bilturer din passasjer kan være lurt å lese, og et kart lampe er en perfekt løsning for dette. Et kart lampen er også en løsning for når barna sovner i bilen, og du dra over å få noe å spise. Du vil se din mat, men ønsker ikke å vekke barna dine, så bruk et kart lampe.
Typer
p Det er to typer kart lys, ett som er forhåndsinstallert i bilen og en som er bærbare. Noen av de nyere biler har et forhåndsinstallert kart lampe plassert på undersiden av bakspeilet. Den andre typen er en bærbar kartet lys som plugges inn i sigarettenneren eller bruker et lite batteri. Den bærbare kartet lyset har en fleksibel arm med lyset på slutten, eller et klipp-on funksjon som festes på solskjermen din.
Light Color

Du kan tenke på de praktiske formål for et kart lampe, og for dette vil du ønsker den typiske hvite lys map lys. Du har også muligheten til å velge et kart lampe som bruker et blått lys, så dette være praktisk og gir også en annen stemning i bilen.
Spesifikasjoner av en Sample Kart Lamp

Selv om det er ulike spesifikasjoner for ulike kart lys, vil dette gi deg en idé om spesifikasjonene til et typisk kartet lys som plugges inn i en sigarettenner. Lampen bruker en enkelt 12-volt/5-watt halogen pære. Armen på lampen er 6 1/4 inches lang og den totale lengden er 11 3/8 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97460.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer