Hva er farene ved Fargede Bil Windows?

Du tror kanskje det er kult å kjøre rundt med mørke sotede vinduer, men det er noen farer knyttet til denne statusen. Du kanskje også sette deg opp for mange interaksjoner med politiet, noe ikke mange folk vil ha. Advarsel

Mange stater har lover som strengt regulerer hvordan og hvilke vinduer kan være farget. Kontroller at du undersøke lovene i din jurisdiksjon før du starter kostbar prosess.
Hensyn

Selv om missfarging vinduer er lovlig i staten, gjenstår det faktum at mange folk gjør det for å skjule ulovlig aktivitet som skjer i sine biler. Av denne grunn er en bil med tunge nyanser mer tilbøyelige til å bli dratt over av en politimann, og at offiseren vil ansette en høyere grad av personlig beskyttelse enn den vanlige trafikken stopper.
Effekter

Mørke vinduer kan være nyttig på lyse solfylte dager, men de kan være en hindring om natten. Kjøring i mørket med sotede vinduer har blitt sammenlignet med kjøring om natten mens iført solbriller, vanligvis ikke en god idé.
Expert Insight

Husk at i ettermarkedet missfarging, fargetonen er ikke i vinduet. Det er en tynn film som er plassert på vinduet indre. Noen film kan boble etter en stund, og du vil sannsynligvis nødt til å ha den erstattet hvis staten krever inspeksjon klistremerker, som det gamle klistremerket er fjernet vil også ta del av filmen med det.
Identification

I noen stater som ikke tillater missfarging, vil teknikere bruke spesielle klistremerker på vinduet som sier at bilens eier kjøpte fargetone fullt klar over sin ulovlige status.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97050.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer