Forskjeller i Pontiac Remskiver

Remskiver holde motoren går jevnt og pålitelig, og er lokalisert over hele bilen i nærheten av dynamo, vannpumpe og servopumpe. Mer effektive trinser vil øke hestekrefter, mens eldre, utslitte eller dårlig montering trinser vil kreve mer motor innsats og øke tilbehøret dra. I tillegg til mange andre ettermarkedet oppgraderingsvalg, lar Pontiac individer å kjøpe remskiver for kjøretøyet sitt, som varierer på en rekke måter. Material

Pontiac gjør sine trinser i en rekke materialer, inkludert plast og stål. Forskjellen i materialet påvirker vekten av skivene, noe som kan øke eller redusere tilbehøret dra plassert på motoren din. Stål skivene er mindre sannsynlig å bli skadet av nærhet til motoren.
Surface

Overflaten på noen av Pontiac skivene er laftet med grooves, spesielt for serpentin-type trinser. Grooves er oftere sett i stål og andre metall trinser.
Type
p Det er en rekke forskjellige typer trinser, inkludert beltestrammerkomponentene trinser og belte dagdriver trinser. Som navnet tilsier, strammer trinser trekke belter stram, og opplever mer stress enn dagdriver trinser.
Størrelse

Selvfølgelig, en av de mest åpenbare forskjellene i Pontiac trinser er størrelsen. Målt i dybden og diameter (også noen ganger kalt bredde), Pontiac trinser er av varierende størrelser som ofte montert på enkelte bilmodeller. Det er lurt å matche størrelsen på erstatning trinser til størrelsen er nødvendig for ditt kjøretøy. De fleste trinser rekkevidde på opptil 4 inches i bredden og 1 til 1,5 tommer i dybden.
Garanti

Mens Pontiac tilbyr en standard ett års garanti på sine trinser, detaljister kan tilby flere eller utvidede garantier. Mens trinser av noe variasjon sjelden koste over $ 10, de er sikkert deler som du ikke vil feil eller bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97473.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer