Slik installerer en 73 Mustang Headliner

The headliner av et kjøretøy er stykke stoff eller hardtop som kobles til det indre metall og isolasjon. På eldre biler som en 1973 Mustang headliner er ofte skadet eller helt mangler som følge av generell slitasje gjennom årene. Installere en ny headliner er en stor og relativt enkel måte å drastisk forbedre det indre tilstand av Mustang din. Du trenger
Trim lim
skrutrekker
Assistant (valgfritt, men sterkt anbefalt)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle biter av trim fra innvendige taket av Mustang. De eksakte elementer som må fjernes vil variere avhengig av modell og tilstand på Mustang, men elementer for å se etter inkludere takbelysning, kroker, og solskjermer. Bare skru den hardware som holder dem på plass og sett dem til side. Hvis du trenger mer hjelp med dette trinnet kontakt med Mustang eiere manualen.
2

Løft headliner opp mens innsiden av Mustang og linje opp hjørnene av headliner med hjørnene av taket. Dette trinnet er mye enklere med en assistent. Pass på at den siden av headliner med trim vender mot deg. Hold den bakre halvdelen av headliner flatt mot taket og la den fremre halvdel fall.
3

Coat undersiden av headliner med trim lim. Bruk nok til å dekke mesteparten av headliner, men prøv å unngå å forlate store klatter, da disse kan resultere i stygge humper. Trykk på den side av headliner med limet opp mot tetningen. Arbeid ut eventuelle luftbobler ved å trykke hardt på da, og sakte bevege hånden til siden. Hold headliner på plass til limet tørker.
4

Gjenta trinn 2 og 3 for den bakre halvdelen av headliner. Du kan fortsatt ønsker å beholde den fremre delen av headliner holdt opp under dette trinnet for å hindre nylig tørket trim lim fra peeling off. Kontroller at alle limet er tørket og headliner holder seg på plass uten hjelp før du fortsetter.
5

Sett alle interiørmaterialer elementer som ble fjernet i trinn en. Nyt den nye utseendet på klassisk Mustang interiør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97483.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer