Slik fjerner et ratt i en Nissan Pickup

Pickups har kommet en lang vei, og Nissan linje av lastebiler passer inn i den kategorien. Tross alt, de pleide å være liten mini-lastebiler, og nå har de mellomstore Frontier og full-size Titan. The Frontier kommer med mange alternativer fra fabrikken, men ikke alle biler leveres med rattet. Hvis du ønsker å fjerne rattet for å installere en ny, kan det gjøres hjemme med grunnleggende verktøy, så lenge du tar riktige sikkerhetsforanstaltninger. Du trenger
Fastnøkkel satt
Flathead skrutrekker
1/2-inch skralle, forlengelse og socket
Ratt avtrekker
3/8-inch skralle og socket set

Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og bruke en fastnøkkel til å koble fra minuspolen fra batteriet. La bilen til å sitte i ti minutter før du fortsetter.
2

Se under bunnen av rattet og finne et lite hull i panelet. Plasser flat skrutrekker i hullet og presse opp mot headliner. Dette vil komme airbagen ut av hjulet. Trekk airbag tilbake og løsne ledningsnettet fra airbagen. Ta airbag ut av bilen og setter den til side, med horn knappen peker opp.
3

unbolt sentrum av rattet fra rattstammen, ved hjelp av en /2-tommers skralle, forlengelse og socket. Plasser rattet avtrekker på søylen, slik at sentrum av den avtrekker er der mutteren på rattet var, og deretter tre på de bolter som følger med avtrekker gjennom avtrekker seg selv og inn i hullene til de sider av sentrum mutter på rattet, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket.
4

Stram ned midten av rattet avtrekker, ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket, til hjulet spretter ut av kolonnen. Trekk det forsiktig bort fra kolonnen og løsne ledningene som fører til hjulet, ved hjelp av hendene. Unbolt rattet avtrekker fra hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97166.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer