Slik fjerner en 1994 Ford F-150 Steering Wheel

Fjerne rattet fra en Ford F-150 pleide å være ganske lett, inntil kollisjonsputer begynte å bli standard utstyr. Nå er det sikkerhet for å være opptatt av - å fjerne en airbag kan være en vanskelig prosess. Den må behandles forsiktig, eller du risikerer eksploderende airbag og forårsaker skade og /eller skade på kjøretøyet. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1994 Ford F-150, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger:
Fastnøkkel satt
Flathead skrutrekker
Torx-skrujern
1/2-inch skralle, forlengelse og socket sett
Ratt avtrekker verktøy

Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og bruke en fastnøkkel til å koble fra minuspolen fra batteriet, og deretter fjerne den positive terminalen. La bilen til å sitte i fem minutter for å la backup-strøm til forsvinne.
2

Reach bak baksiden av rattet og bruke skrutrekker for å løsne plastdekslene på baksiden. Bruk Torx-skrutrekker for å fjerne skruene under dekselet.
3

Trekk airbag frem fra rattet. Trekk ut airbag selen fra airbag og nøye bære airbag, med forsiden opp, bort fra bilen. Sett airbag ned med billedsiden opp på en statisk-fri arbeidsplass.
4

skru fra hverandre midtbolten på rattet med 1/2-inch skralle, forlengelse og socket. Monter rattet avtrekker på rattet slik at midten av avtrekker er plassert på midten av rattstammen, exacly der bolten var at du nettopp fjernet.
5

Stram rattet avtrekker med 1/2-inch skralle og socket til rattet spretter ut av kolonnen. Ta av rattet avtrekker fra hjulet med 1/2-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97186.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer