Auto Meter Sensor Spesifikasjoner

Biler produsere en stor mengde motordata som kan hjelpe deg med å finne problemer og maksimere ytelsen. Auto Meter produserer sensorer som sentraliserer informasjon fra mange forskjellige motormåleinstrumentene og målere, slik at mer detaljert innsamling og manipulering av data. Nexus sensorene fra Automåler tillate opptak av opp til 12 forskjellige typer av motor målinger samtidig. Deler

Auto Meter Nexus 1056 sensorpakker kommer med en fjernkontroll, en åtte-kanals sensor modul, en seks fot ekstern kabel og en seks fot nettverkskabel. Andre deler er inkludert er en makt sele, software demo CD, borrelås ark og to skruer. Den 1263 sensor Pakken legger selvgjengende skruer, tommel nøtter og en sensor modul som inneholder enten åtte eller 12 kanaler. Fjernkontrollen har et utvidelsesspor for å legge til et SD-kort.
Sensor kontakter

Auto Meter Nexus sensorer feste gjennom en serie av modulære tilkoplingsportene. EGT-porten gir informasjon for avgass temperatur og vann temp porten kobler til vanntemperaturen modulen. Drivstoff og olje trykksensorer koble til olje og drivstoff press port. Boost-vac port kobles til boost og vakuumsensorer. Du kan bruke ekstra temperatur (aux temp) og hjelpesystemer trykk (aux trykk) som supplerende porter for å få målinger for oljetemperatur, lystgass trykk og andre motordata. Den aux temp port for Auto Meter Nexus 1263-modellen kan også fungere for å gi overføring temperaturmålinger. En turteller er et valgfritt tillegg som du kan koble inn systemet for begge modellene.
Funksjon

Auto Meter Nexus sensorer kan ta kontinuerlige målinger for alle meter, med den valgfrie turteller tilkobling, for opptil 30 sekunder. SD-utvidelsesspor kan ta ytterligere 10 minutter per megabyte, opp til et maksimum på 2 gigabyte, noe som gir lagringsplass for lengre motor tester. Auto Meter sensorer kan spille den registrerte informasjonen tilbake på en tredjedel hastighet, noe som gjør det lettere å analysere motoren informasjon. Toppen funksjon drift og aktivert av den eksterne, viser den høyeste sensorverdier den Automåler Nexus har registrert for hver enkelt måler på motoren. Systemet har en serie av LED-lys som kan vise syv forskjellige farger. Fjernkontrollen for å bla gjennom farger, setter lysstyrken på LED-lys og også initierer en demo-modus som bruker lysdioder til å skape et lysshow. Demoen lar brukerne teste funksjonaliteten til lysdioder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97444.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer