2001 Toyota Tacoma Dørpanel fjerning Instruksjoner

Enten du ønsker å erstatte døren høyttalerne, må fikse et ødelagt vindu regulator eller bare ønsker å gjøre om interiøret, er en av de første tingene du må gjøre er å fjerne dørpanelet. Det er ikke mye å dørpanelet i en '01 Toyota Tacoma, og som et resultat, er det ikke veldig vanskelig å fjerne. Denne jobben bør ta ca 15 minutter å gjøre per dør og kan gjøres med noen få spesialverktøy. Du trenger
Vindu sveiv flytting verktøyet
Flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Place vinduet sveiv flytting verktøyet mellom vinduet veiven og dørpanelet. Skyv verktøyet fremover for å fjerne klippet som holder sveiven på plass, så dra av kranken. Hvis du har elektriske vindusheiser, løft opp på strømmen vinduet bryterpanel med hendene og ta den ut av panelet. Koble fra ledningene ved hjelp av hendene.
2

Skru av Phillips-head skruen i midten av interiøret dørhåndtaket med Phillips-skrutrekker. Trekk ut dørhåndtaket og finn plastklips som holder stangen på håndtaket. Skyv klippet ut av stangen med hendene, og trekk stangen ut av dørhåndtaket.
3

Bruk flat skrutrekker for å fjerne de to plast caps under armlenet. Fjern de to skruene under disse caps med Phillips-skrutrekker.
4

Hold bunnen av døren panel med hendene og dra det mot deg for å løsne klipsene. Arbeid deg rundt panelet, dra av klippene hele veien rundt, løft opp døren panel og fjerne den fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97223.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer