Slik fjerner du Rear View Mirror på en Nissan Frontier

Nissan Frontier er etterfølgeren til Nissan Hardbody , den lille lastebilen som ble bygget for over 15 år og var ganske vellykket. Denne nye generasjonen mini - lastebil hadde flere alternativer , flere lekre detaljer og mer kraft enn forrige generasjon . Men hvis du eier en Frontier og ønsker deg noen neste generasjons alternativer som for eksempel strøm speil eller kompass i noen modeller , må du fjerne din lager speil . Gjør det tar ikke mye verktøy , men det kan være et snev frustrerende , tar fem til ti minutter å fullføre. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i førersetet og posisjon hodet under bakspeilet, tett inntil frontruten , slik at du kan se bunnen av speilet mount . Se etter det lille sporet i bunnen av fjellet .
2

Skyv skrutrekker inn i åpningen på bunnen av fjellet og bruke et lett trykk . Det er en liten tapp på innsiden av braketten som frigjør klippet på speilet , og det er det du prøver å få.
3

Wiggle speilet med en hånd mens søknad trykk til skrutrekkeren med den andre. Dette kan kreve noe fikle med skrutrekkeren for å få speilet av, men vær tålmodig og det vil komme ut etter hvert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97118.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer