Slik installerer du en VW New Beetle Custom Gear Shift Knob

Volkswagen New Beetle er en oppgradert, mer elegant versjon av en av de mest produserte biler gjennom tidene. Den moderne MK IV New Beetle kommer i mange stiler og trim og som de fleste nye biler, er lett tilpasses, fra eksterne funksjoner til interiøret. En av de enkleste og mest tilfredsstillende måter å oppgradere Beetle er å installere en spesialutviklet girspakkule. Du kan installere den i løpet av minutter, og gir interiøret en subtil tilpasset følelse. Du trenger
Aftermarket girkule
Aftermarket shift boot
Phillips skrutrekker
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk strikken basen av skiftet starte opp over girkule. Støvelen er koblet til girkule, så du kan ikke trekke den helt av uten først å fjerne fabrikken knott. Trekke støvelen over hodet på knotten vil avdekke et stykke metall som holder rattet til girspaken.
2

Lirk krympet metall løs med en stjerneskrutrekker.

3

Trekk girkule rett opp av spaken. Skiftet boot vil gå av med bryteren.
4

Installer den egendefinerte shift boot. Mest ettermarkedet skift støvler, for eksempel MoMo skift støvler, har også elastiske baser som enkelt kobles til skift boksen trim på samme måte fabrikken boot ble installert. Hver støvel er forskjellige, men så se instruksjonene som følger med din shift boot.
5

Installer den egendefinerte girkule, i henhold til instruksjonene på pakken. Nesten alle egendefinerte skifte knotter holdes på plass av Allen skruer som følger med knott. Hvis dette er tilfelle, plasserer girkule over spaken og innvendige sekskantskruer med en umbraconøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97117.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer