Slik fjerner Inside Dørtablå på en Ford Crew Cab

Enten det er på tide å installere nye dør høyttalere, arbeide på elektriske vinduer motorer eller bytte ut et dørhåndtak, de har alle den samme første trinn: Fjern dørpanelene. Og selv om det virker som en skremmende oppgave først, er det egentlig ikke så veldig vanskelig å fjerne dørpanelene bak som kan gjøres hjemme med grunnleggende verktøy. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2009 Ford F-250 pickup, men fremgangsmåten er lik for andre biler også. Du trenger
Flat skrutrekker
3/8-inch skralle og socket
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren og plasser bladet på flat skrutrekker mellom dørpanelet og reflektor i bunnen av døren og vri på skrutrekkeren for å reflektoren ut av døren. Fjern bolten bak reflektoren med en 3/8-inch skralle og socket.
2

Plasser flat skrutrekker mellom vinduet bytte bolig og døren panelet, og vri håndtaket til pop vindusbryter boliger ut av døren og trekk den ut med hendene hvis du trenger ekstra kraft. Fjern bolten bak vinduet bryter med 3/8-inch skralle og socket.
3

Grab døren panel på bunnen og skyve den opp vertikalt for å løsne klipsene på døren. Trekk panelet innover bort fra døren sakte og vippe den litt. Koble alle ledninger seletøy til døren manuelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97154.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer