Hvordan kjøpe en bil Dashboard Cover

Bruke et dashbord cover er en hendig måte å dekke opp et originalt dashbord som er blitt skadet av solen over tid, eller for å beskytte den fra å bli skadet i første omgang. Du trenger
Plastic Dashboard Covers
Velour Dashboard Covers
Vis flere instruksjoner
en

være sikker på at dekselet vil passe perfekt eller riktig enn dashbordet. Mange oversikten dekker er konstruert for å passe godt på bestemte modeller av biler.
2

Velg et slitesterkt dekke. Populære omslag er laget av ABS plast eller velur. ABS plast er vanskelig, men fleksibel. Det kan utvide eller trekke med varme eller kulde. Derfor er det mindre sjanse for sprekkdannelse. ABS-plast kan også males til å matche det indre av kjøretøyet. Du kan få vinyl eller plast maling fra automotive butikker, eller besøke en butikk som blander maling, slik at du kan få en tettere match til interiøret.
3

vurdere kvaliteten på dekselet. Med velur, bør kantene og ventiler skal trimmes, med glatte, kurver. Alle velurtrekk kanter bør være helt trimmet, uten synlige skum. Spesielle Velcro bør inkluderes som lett kan plasseres der det er nødvendig. Den velurtrekk bør være varig, med tre lag -. Plysj velur, skum midten, og hook-kompatibel backing
4

Velg et deksel som har en god garanti. Mange kommer med en livstidsgaranti.
5

Vær sikker på at dekselet er lett å installere. Velour kan sikres med borrelås. ABS plast kan festes til dashbordet med silikon.
6

Forstå hva som må gjøres for å ta vare på dekselet. Mange dekker trenger svært lite stell. Noen foreslår at du bruker en rullegardin å frastøte varmen av dekselet og knekke vinduet litt på varme dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96996.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer