Hvordan legge til magnetventil til en bil Trunk

Eiere av noen biler blir skadelidende ved bare å kunne åpne sine bagasjerommet med en nøkkel. Ingen tvil, ville mange liker bekvemmeligheten av å kunne pop åpne bagasjerommet fra førersetet. Dette kan gjøres ved tilsetning av en solenoid. En magnetventil er en motor eller heavy duty aktuator som trekker. Når den er installert på riktig måte kan trekke den manuelle utløsermekanismen av stammen. Du trenger:
12 Gauge Automotive Kabling
Sylinderspoler
Phillips skrutrekkere
Drill Bits
Sikringer
Spår Skrutrekkere
Variabel hastighet Drills
Voltmetre
Wire crimpers
Avisoleringstenger
Vis flere instruksjoner
før installasjonen
en

Samle følgende verktøy og materialer: solenoid (som kan kjøpes fra en bilstereo butikk) , 12-gauge elektrisk ledning, en sikring, sikring holder, drill, skrutrekker, vanlig skrutrekker, stripper, krympeforbindelsene, og et voltmeter. Se bruksanvisningen som til størrelsen på sikringen du trenger å kjøpe.
2

Les bruksanvisningen som følger med magnetventil.
Installasjonen

3

Finn bagasjerommet brukerhåndboken utløsermekanismen. Det er vanligvis på kroppen av bilen under koffertlokket når lokket er nede.
4

Fjern panelet som dekker mekanismen.
5

Finn et sted nær den mekanisme hvor solenoiden kan monteres sikkert. Du vil ha en overflate av metall, ikke plast ett. Vær sikker på at plasseringen er nær nok til utløsermekanismen slik at en kabel kan være løkker til mekanismen og tilbake til solenoiden.
6

Bor et lite hull i utløsermekanismen.
Side 7

Loop kabelen som følger med magnetventil gjennom hullet og tilbake til solenoiden. Koble kabelen til en spesiell kontakt på relé.
8

Test relé for å se om det fungerer utløsermekanismen. Du gjør dette ved å ta en 9-volts batteri og rørende terminalene kraftlinjen av releet.
9

Vær sikker på at du fortsatt kan slippe stammen ved hjelp av nøkkelen.

10

Kjør trigger ledningen til fronten på bilen der sjåføren sitter.
11

Monter bryteren som følger med magnetventil til et sted på eller under dashbordet som er lett tilgjengelig fra førersetet.
12

Koble trigger ledningen til bryteren og koble strømledningen fra bryteren til sikringsblokken slik at den får konstant strøm. Du kan bruke sikringen for sigarettenneren å tjene som konstant strømkilde. Dette betyr at du kan bruke bryteren for å åpne bagasjerommet når tenningen er slått av. Jorde magnetventil og bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96989.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer