Hvordan koble en vanntemperaturmåler

En nøyaktig vanntemperaturmåler kan hjelpe flekk motorproblemer før stor skade er gjort. Hvis din bil eller lastebil kom ikke fabrikken er utstyrt med en, kan du installere en selv. Mekanisk tilbøyelig enkeltpersoner skal kunne gjøre dette på en ettermiddag ved hjelp av grunnleggende håndverktøy. Du trenger
monteringsmutteren
Wrench satt
Tråd tetningsmasse
Antiseize sammensatte selg Electric drill
7/8-inch bit eller hullsag
Bucket
trakt
Vis flere instruksjoner
en

tømme kjølevann fra motoren inn i bøtte.
2

Fjern fabrikkmontert pluggen fra vann jakke montering . Vannkappen montering er vanligvis på inntaksmanifold, men kan være i motorblokken. Unngå beslag på vannpumpen, da dette kan føre til unøyaktige målinger.
3

Monter mutteren. Dette er vanligvis en 1/2-inch NPT, men varierer med merke, modell og år av motoren. Påfør tetningsmiddel til montering mutter og finger-stramme den pluss en halv omdreining.
4

Monter måleren i bilens interiør ved å skru monteringsplate til bunnen av dashbordet ved hjelp av to # 8 metall skruer.
5

Bor et 7/8-inch hull i brannmuren på et sted som er tilgjengelig fra begge sider av brannmuren. Ikke bor gjennom noen ledninger, slanger eller andre komponenter.
6

Route måleren temperatur sensoren gjennom hullet i brannmuren, til montering mutter. Påfør antiseize compound til tetningsmutteren på temperatursensor. Træ tetningsmutteren inn monteringsmutteren. Finger-stramme den pluss en kvart omdreining, ikke stram den. Smekk den medfølgende gummimaljen på plass i brannmuren.
7

Refill motoren med kjølevæske. Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97300.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer