Hvordan erstatte Truck Carpet

Skifte bilens teppe er en flott måte å bringe tilbake noen av de showroom friskhet til en sliten interiør. Med litt planlegging, organisering, og de riktige verktøyene, er det en jobb som en eller to personer kan enkelt avslutte på en dag. Du trenger
Tools - et grunnleggende sett med håndverktøy vil tjene. Sørg for å ha et sett med TORX drivere.
Kniv
Syl
Vis flere instruksjoner
en

Først kjøpe teppe for lastebil. Det finnes en rekke forhandlere og leverandører som vil selge deg teppe som passer til din modell av lastebilen. Velg den fargen du ønsker, deretter plukke en dag for din installasjon. Når det er på tide å begynne, rulle teppet og la det sitte vår for flere timer eller en dag eller så. Dette fjerner rynker at teppet måtte ha fra å ha blitt rullet opp eller brettet i en boks.
2

Fjern forsetene. Disse er vanligvis festet med en rekke skruer tilgjengelige fra undersiden av bilen. Hvis det er skitt eller rust på boltene, behandle med et smøremiddel som WD-40 før du prøver å fjerne dem. Fjern mutterne feste setene og løfte dem ut. Pass på å holde bolter og andre festeanordninger du fjerne i løpet av dagen organiseres slik sammensetting er problemfri.
3

Fjern baksetet hvis du har en utvidet cab. Vanligvis bakseteseteputen trekker av med en skarp slepebåt, utsette andre skruer og festeanordninger du må fjerne. Med setene ut, skru fra hverandre bilbelte ankere og fjerne dem. Vanligvis må du bruke en Torx bit for å fjerne disse.
4

Ta ut interiør. Dørterskler som strekker seg langs døren er vanligvis festet med Phillips skruene og kan enkelt fjernes. De fleste innvendige paneler, som spark paneler, dra av med en skarp slepebåt, eller du kan trenge å komme bak dem med en syl eller flat sparkel og lirke dem ut. Pass på å holde noen festeanordninger sammen slik at du ikke mister dem. Når lastebilen har en midtkonsoll, er dette tiden for å fjerne det. Du vil vanligvis finne tabs for festene rundt bunnen av konsollen.
5

Når alt er fjernet og teppet er fritt for hindringer, dra den ut, arbeider fra kanten til midten. Legg den gamle teppe på toppen av den nye å sørge for at du har fått riktig retning og størrelse for den nye brikken. Legge nytt teppe på gulvet, sentrering den nøye inn og slå hull for bolter og festepunkter ved hjelp av syl og tapetkniv. Når alle hullene er gjort, må du bytte alle komponentene du har fjernet, som arbeider i omvendt rekkefølge. Som et siste trinn trimme overflødig før du bytter trim paneler og dørterskler. Pass på å stramme alle boltene godt, særlig de for setene og setebelter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97029.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer