Slik fjerner du Factory Cloth på en Dodge Ram

Fabrikken setestoff i moderne biler er egentlig et veldig stramt slipcover. Den dekker setet skum med festeklipsene i stedet for søm. Dodge Ram er intet unntak. Hvis du er ute å grundig rense fabrikken klut eller erstatte setestoff med skinn, må du fjerne fabrikken klut dekker fra din Dodge Ram. Denne opplæringen gjelder for alle modellene av Dodge RAM, noen modeller kan ha ytterligere bolter eller skruer for å fjerne, men fabrikken duk er festet på samme måte. Du trenger
Stikknøkkel satt
skrutrekker
Tenger
Fabric saks (valgfritt)
Assistant (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Finn og fjern de fire boltene montering hvert sete til gulvbord. Setene er montert med bolter og kan fjernes med en husholdning pipenøkkel. På eldre kjøretøyer, kan boltene være vanskelig å fjerne. Bruke et oppløsningsmiddel, så som flytende skiftenækkel, rundt kantene av boltene for å gjøre lettere å fjerne. Konsentrer deg om ett sete på et tidspunkt for å gjøre det enklere.
2

Koble fra strømkontakten under setet (enkelte modeller). Fjerne setet og dets maskinvare fra RAM. Snu stolen opp ned og fjern seteskinnene koblet til sete bunnen.
3

Løft flikene som holder setet stoffet til seteputen. Stoffet er holdt deg fast, så du må kanskje bruke tang for å hjelpe fjerne kategorier fra setet mount. Når tappene er fjernet, vil stoffet gli bort fra bunnen seteputen. Bruk pipenøkkel til å fjerne boltene som forbinder seteryggen til seteputen. Seteryggen må kobles fra puten for å ta stoffet av.
4

Trekk spakene fra den nedre delen av seteryggen til å begynne å skli stoffet av. Når tappene er fjernet, kan stoffet bli fjernet, men vil kreve mer kraft enn for seteputen. Hold trekke til stoffet helt slips av seteryggen. Du må kanskje rulle den opp mens du trekker for å holde grepet. Du er nå i stand til å installere nytt sete stoff. Seat installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97072.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer