Hvordan du monterer et kamera på en bil for Filming

Montering av et kamera i en bil til film tid på banen, er gateløp eller levende bilder et vanskelig prosjekt. Festene er tilgjengelig i mange former og designet for å arbeide i forskjellige miljøer. Å vite hvor og hvordan du monterer et kamera på bilen krever nøye vurdering og de riktige verktøyene. Du trenger
Drill
skrutrekker
Nøkler
Vis flere instruksjoner
en

Finn den rette mount for jobben og hvilket kamera du bruker. Håndholdt kamera monterer er tilgjengelig i sugekoppen og harde mount design mens store film-kameraene krever ekstra kraftige festene som installerer innsiden eller utsiden av bilen.
2

Bestem den beste posisjonen for mount basert på programmet. For spor opptakene, dash eller mellom forsetene montering er å foretrekke. Over skulderen montering gjør at kameraet kan fange bilene målere for ytelse evaluering.
3

Sett opp sugekoppen mounts på frontruten eller dashbordet. Sørg for at overflaten er ren før påføring sugekoppen og test stabiliteten mellom skuddene.
4

Bor hull for en hard mount per produsentens instruksjoner ved å finne en stiv overflate som ikke vil bøy eller brett under Vekten av kameraet. Dashbord og konsoller gjøre gode steder for montering. Fest braketten med den medfølgende hardware og justere kameraet som ønsket.
5

Installer filmselskaper kameraer på metall støttes områder av bilen. Fjern eventuelle støping eller dekker fra innsiden av bilen før boring å avdekke eventuelle skjulte hindringer. Bor hull gjennom taket, dører eller andre skal monteres, og montere støttene.
6

Stram boltene på kameraet montering ramme og test for å kontrollere det er ingen flex i metall. Koble til eventuelle utvidelser og til slutt plassere kameraet på fjellet.
7

Test kameraet stilling og eventuelle motoriserte kontroller før skyting. Juster skyting vinkler og kontrollere kameraet er sikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97014.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer