Hvordan erstatte Ford Ranger Seter

The Ford Ranger har vært et vellykket produkt for Ford siden introduksjonen i 1980, og fortsatt blir bygget i dag. Siden det er en base modell lastebil, kommer ikke hver Ranger med alternativer som du kanskje vil ha på bilen din. For eksempel kan det komme med en benk og du ønsker å installere bøtte seter. Fordi disse kjøretøyene har mange alternativer, kan du enkelt skru fra hverandre og skru i et nytt sett med seter til bilen din uten å måtte gjøre noe boring eller skjæring. Alt du trenger er et nytt sett med seter. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement seter
Factory sete bolter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne dørene på Ranger og finne setet bolter på undersiden av setet. Det er fire bolter pr bøtte sete, og avhengig av bilens året, 05:56 bolter på sittebenker. Lokalisere hver av disse boltene og fjerne dem ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket sett.
2

Vipp setet forover og koble fra bilbelte ledninger som kobles til setet med hendene for å koble klippene.
3

Løft setet ut av bilen ved hjelp av en assistent. Hvis du fjerner bøtteseter, gjøre dette selv ved å plassere en hånd på forsiden av bunnen av setet og en hånd på nakkestøtten.
4

Plasser erstatning sete inne i bilen og juster hullene i gulvet. Klippet ledningene fra setet til selen på gulvet. Bolt setet til gulvet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket sett. Hvis du bytter fra en benk til bøtter, må du kanskje kjøpe nye seter bolter fra forhandleren for å sikre setene i gulvet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97108.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer