Hvordan Cut en bildør Panel

Hvis du planlegger å installere nye høyttalere i bilen som er større enn dagens høyttalere, må du kutte døren panel for å fullføre installasjonen. Denne prosessen er litt enklere nå som ett stykke støpeplast dørpaneler er normen. Imidlertid må du skjære gjennom dette hard plast, og det tar litt dyktighet og spesielle kunnskaper sammen med de riktige verktøyene. Du trenger
skrutrekker
Vindu sveiv flytting verktøyet
Stikksag
Hullsag
Drill
Vis flere instruksjoner
en

Skru dørhåndtaket støping med en Phillips skrutrekker og fjern den. Lirk av vinduet sveiv deretter bruke en vindusreferanse klipp verktøy for å fjerne C-formet klipp som holder dette til døren. Lirke den av helt fjern deretter vinduet sveiv.
2

Ta av døren panel fra døren ved å løsne plast klippet deksler og klipp, og demontere noen ekstra dørhåndtaket maskinvare.


3

Place døren panel på en arbeidsbenk og nøye lokalisere området som skal skjæres. Tegne en eksakt linje rundt dette området, merking av stykket som vil bli kuttet fra døren panel.
4

Brace døren panel med hånden klemmer eller skrustikke i en posisjon som gjør at du kan gjøre kuttet. Det bør være klaring under panelet og på alle sider der du sager.
5

Skjær panel med en stikksag og en tynn metall blad designet for å kutte PVC eller plast beslag. Arbeid bare så fort som bladet tillater. Ikke rush kutt som plast vil bryte eller chip. Hvis du har tenkt å gjøre en runde kutt for stereohøyttalere, bruke en fintannet hull sag og elektrisk drill til å gjøre kutt. Hullet Sagen må være nøyaktig samme størrelse som den siste hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97199.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer