Standard Shift Håndkontroller for funksjonshemmede

Evnen til å kjøre er en ferdighet som mange tar for gitt. Hvis du har en funksjonshemming, foten bevegelser og styrke som kreves for å drive en clutch, brems og gasspedal kan sette kjører ut av rekkevidde for deg, noe som begrenser din mobilitet og påvirker din livskvalitet. Heldigvis, avhengig av funksjonshemming din, det er tilpasninger du kan være i stand til å gjøre til et redskap for å gjøre det mulig for deg å operere it.Difficulty med standard girkasse utstyr er en vanlig årsak for å tilpasse en bil for å imøtekomme en funksjonshemming. Vanlige Disabilities

De vanligste funksjonshemminger som påvirker kjøring er utvikling av epilepsi, nevrologiske skader som oppstår på grunn av et slag eller ulykke, skader på skjelettet struktur eller muskler som hemmer motoriske ferdigheter, og synsvansker . I tilfelle av nedsatt mobilitet eller delvis lammelse, kan du tilpasse bilens girspaken for å gjøre det egnet til din spekter av bevegelse og din styrke.
Identifisere behov

før tilpasse bilens girkasse mekanisme, bør du jobbe med en sertifisert driver rehabilitering spesialist for å finne ut om du er i stand til å drive et kjøretøy trygt. De CDRS vil gjøre en evaluering av ditt utvalg av mobilitet og graden av svekkelse. Hvis han bestemmer du er i stand til å kjøre, vil han anbefale den adaptive utstyret du trenger for ditt kjøretøy, inkludert hva slags tilpasninger bør gjøres til girkasse.

Typer utstyr
med

Vanlige tilpasninger som gjøres i hånddrevne giring for automatiske girkasser omfatter flytting av skiftende kolonnen for en automatisk girkasse fra høyre side av rattet mot venstre for å imøtekomme mennesker med bedre styrke og bevegelighet på venstre side . I noen tilfeller kan den hånddrevne skiftende arm er utvidet for å øke utnytte tillater noen som har mindre styrke til å skifte effektivt. Du kan også be om en skiftende touchpad hvis du har en veldig lav rekkevidde av mobilitet og begrenset styrke.

En manuell girkasse med en fot clutch kan også endres, men ikke lett slik. For manuelle girkasser, må de fleste modifikasjoner gjøres på en egendefinert basis og kan innebære en kombinasjon av hånd og fot kontroller.
Forberedelser og trening

Uansett adaptiv girkasse mekanisme deg velge å installere i bilen din, vil det kreve trening før du er klar til å bruke den på veien. Du kan arbeide med CDRS å hjelpe deg å mestre de nye kontrollene slik at du kan kjøre trygt.
Installasjon

Uansett girkasse mekanisme du velger å tilpasse bilen til dine behov , sørg for at du arbeider med en kvalifisert leverandør av adaptive kjøreutstyr å installere utstyret. Dette vil bidra til at den er riktig installert, og at kjøretøyet er trygt for deg, dine passasjerer og andre drivere på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97180.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer