Slik fjerner en Ford A-Pillar

Stolpemontert målere for Fords biler er enkle å installere, men først må du vite hvordan du fjerner Ford A-stolpen dekselet trim. Dette Interiør dekker oppreist innlegg av frontruten, til venstre for føreren. A-stolpen monterer sted målere nærmere øyehøyde som er foretrukket blant yrkessjåfører. Denne stilen av måleren montering lar deg installere boost, overføring temperatur, og /eller eksos temperatur måler direkte til eksisterende trim når A-stolpen dekselet er fjernet. Du trenger
skrutrekker
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden foran døren din Ford. Sitte inne i bilen og undersøke trim dekselet før du fjerner Ford A-stolpen for å montere nye målere. Noen modeller har lydsystemer som har søyle montert diskanthøyttalere. Inspisere og finne ut om A-søyle av din Ford er utstyrt med det.
2

Plasser en bit maskeringstape med limet mot deg i mellom øvre kant av Ford A-stolpen og vinduet tetningslister som dekker den øvre kant av dekslet trim. Med tape stikker til tetningslister du kan beskytte tetningslister fra å bli fanget opp i søylen som det er fjernet.
3

Ta tak i øvre kant av Ford A-stolpen på begge ender, nær frontruten og dørkarmen. Bruk en skrutrekker til å gjøre en separasjon stor nok til å sette inn dine trekke fingrene. Når du kan fange og holde den øverste kanten på A-stolpen, vil du være klar til å fjerne den.
4

Trekk den øverste kanten av Ford A-stolpen opp og mot deg selv for å få det ut. Det er ingen skruer eller klips som holder den på plass, bare formen holder det sikret tett. Du kan legge alle målere og passere ledningene gjennom den gamle A-stolpen trim brikke når bunnen av A-stolpen er gratis fra bakkant av Ford dashbordet, og A-stolpen er trukket bort fra de gjenværende interiør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97179.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer