Hvordan å programmere en GM Universal Hjem Remote System

Noen General Motors biler kommer installert med en GM Universal Hjem Remote System, som lar deg programmere enheter som garasje-døråpnere inn i systemet å bli styrt av sjåfører eller passasjerer i bilen . Hvis du har en garasje-døråpner i ditt hjem og GM Universal Hjem Remote System i din bil eller lastebil, kan du enkelt programmere de to til å arbeide sammen for enkelhets skyld. Du må være i stand til å få tilgang til garasje-døråpner og knappene på Hjem Remote System samtidig for at prosessen skal fungere. Du trenger
Garage døråpner
Stige
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen utenfor garasjeporten at du har planer om programmering. Åpne porten fra innsiden eller ved hjelp av den originale fjernkontrollen som fulgte med garasje-døråpner.
2

Sett opp en stige inne i garasjen som vil få tilgang til garasje-døråpner. Før du begynner programmeringen for GM Universal Hjem Remote System, må du finne "Learn" eller "Smart"-knappen som er funnet i nærheten av antennekabelen på åpneren din. Ikke trykk på knappen ennå, bare gjøre oppmerksom på beliggenheten.
3

Fjern en bane fra bilen til garasjen stigen. Når du begynner programmering prosessen vil du bare har 30 sekunder å fullføre hvert trinn, eller du må starte på nytt. Hvis du er bekymret for å kunne komme fra bilen til garasjen-døråpner i den tiden, få noen til å hjelpe deg med prosedyren.
4

Få innsiden av bilen og trykker og holder de to utvendige knappene på Universal Hjem Remote System i ett til to sekunder, så la gå av begge.
5

Gå tilbake til garasjen til din døråpner og trykk på "Learn" eller "Smart "-knappen som du fant tidligere. Når du trykker på denne, må du fullføre neste trinn i løpet av 30 sekunder. Raskt og trygt tilbake til bilen, eller signalisere en hjelper for å fullføre neste trinn.
6

Inne i bilen, hold nede knappen på Universal Hjem Remote System som skal programmeres til garasjen døren. Hold det nede til garasjeporten begynner å lukke. Så snart dette skjer, slipp knappen. Lampen over knappen du trykker blinker gjentatte ganger.
7

Når lampen slutter å blinke, trykk på knappen igjen. Garasjeporten bør svare ved å åpne og lukke når du trykker på knappen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97288.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer