Hvordan koble en mobiltelefon til en Ford Sync

Ford SYNC tillater Ford bilførere å ha hands-free mobiltelefon samhandling uten å måtte bekymre seg for lading og hooking opp flere enheter. Det er lett å koble mobiltelefonen til Ford SYNC. Instruksjoner
en

Slå på mobiltelefonen din Bluetooth-funksjonalitet. Se i telefonens brukerveiledning eller kontakt en trenet kundeservice representant dersom du er usikker på hvordan du slår på Bluetooth.
2

Trykk på "Voice"-knappen på bilens dashbord som kobles til bilens Ford SYNC. Bilen vil svare "For å fortsette denne operasjonen, bruke skjermen." Gå til neste trinn.
3

Skriv inn sekssifrede sikkerhetskoden du ser på Ford SYNC skjermen inn i mobiltelefonen din Bluetooth-meny når du blir bedt.
4

Les og godta alle instruksjonene. Disse kan inneholde en anmodning om å ta imot et innkommende SYNC signal og en spørring med hensyn til om du vil alltid akseptere et innkommende SYNC signal.
5

Gi beskjed om du ønsker det nylig koblet telefonen til å være SYNC er "favoritt "telefon. En "favoritt" telefonen er gitt forrang når det er innenfor forbindelse området SYNC din.
6

Velg om du vil 911 få hjelp til å bli satt automatisk. Som standard er dette alternativet ikke er valgt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97323.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer