Hvordan Paint Car Interior Panels

Interiøret i bilen er viktig siden det er det du ser hver gang du kjører bil eller sykle i bilen. Maleri bilens interiør paneler kan bidra til å dekke skadede plater eller endre fargen på innsiden av bilen. Unnlater å følge de riktige trinnene mens forbereder og male innvendige paneler kan føre til chipping, flassing og avskalling av maling etter bare noen få uker. Lære å male bilens interiør paneler riktig måte, og nyt din nye interiøret i årevis. Du trenger
avis eller gammelt laken
maskeringstape
Soap
Vann
Sponge
Towel
Vinyl prep eller 600-sandpapir
Ansiktsmaske
Innvendig maling
Clear /gloss strøk maling
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de innvendige paneler fra bilen, hvis mulig. Legg dem på et flatt underlag med gamle papir eller avispapir under dem. Hvis de ikke er flyttbare, masker områdene rundt panelene med tape, papir eller en gammel ark for å beskytte resten av bilens interiør.
2

Vask innvendige paneler med såpe og vann. Vask og skrubb med en svamp til vannet er ikke lenger beading opp på panelene. Innvendige paneler har trolig blitt renset med protectants som kan la en rest. Dette residuum hindrer maling fra binding til panelet. Hele residuet må fjernes for malingen til bindingen fullstendig. Skyll og tørk panelene helt.
3

Rengjør panelene med en vinyl prep produkt for å få overflaten klar for maling. Hvis et slikt produkt ikke er tilgjengelig, kan panelet slipes med 600-grit sandpapir, deretter tørkes.
4

Påfør tre strøk med interiørmaling til panelene, slik at hvert strøk tørke mellom applikasjoner.
5

Spray to strøk med klar /blank maling i løpet av de malte paneler og lar dem tørke helt før du berører dem eller kjøre bil.
bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97047.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer